Mokambo szemes kávé Fairtrade 1000gr | Mokambo | Mokambo

Bevásárló kosár...

Regisztráció...

Bejelentkezés...

Termék kategóriák ▼

Facebook ▼

Mokambo szemes kávé Fairtrade 1000gr
kiválló minőségü magas arabica tartalmú kávé mely igazoltan az előállítása során nem alkalmaztak gyermekeket,az alkalmazottak járulékai és fizetései rendben kifizetésre kerültek már az ültetvényeken is .A kimagasló minőségű olasz eszpresszó kávéink testes ízének és símogató illatának titka abban rejli,hogy a világon fellelhető legjobb minőségü nyers kávé szemeket nagy gondossággal és tradicionális technológiával típusonként külön pörkölik. Így kapjuk meg ezt a prémium kategóriáju fekete krémes csodát.
Azonosító
B19
Darabszám
Ár: bruttó 12 954 Ft
A globális Dél országaiban élő kávé-, tea-, kakaóültetvények munkásairól van szó Dél-Amerikában, Afrikában és Ázsiában. Emellett lehetnek ők például focilabda-készítő munkások is Pakisztánban. A Fair Trade-ben fontos, hogy ne környezetpusztító módon termeljenek, és ne alkalmazzanak kizsákmányoló munkát benszülöttekkel, gyerekekkel és nőkkel. Sokszor bio termékek jelennek meg Fair Trade logóval. A méltányos árat a földművesek több helyen vissza tudják forgatni a saját közösségük javára, például iskolát építenek. A nyugati/északi országok lakói pedig nem csupán a lelkiismeretükön könnyíthetnek, de általában a nagykereskedelmi hálózatokban kapható cikkeknél sokkal jobb minőségűt kapnak, legyen az tea vagy csoki.
Hasonló termékek
Mokambo Koffeinmentes szemes kávé
500gr -os koszerelés
Azonosító: B116
Részletek
bruttó 6 350 Ft
Mokambo Prémium szemes kávé Talento 1000gr
Kiváló minőségű 100% arabica kávé. Melyet pörkölés után még szemenként válogatnak,hogy ne legyenek töredezett szemek. Röviden lassú lefolyással főzve rendkívül csokis ízt ad.Grandi Arabica szemes kávé Brazil Santos NY2-16/18 az etalon kávé, Costaricai Tarrarzu, Kolumbiai Medelin , válogatott arabica keveréke. A válogatás a nyerskávé színárnyalata és mérete alapján történik. Fajtánként pörkölik, cuppingolják, majd pihentetés után újra keverik a különböző méretű pörkölt bab szemeket , mely újabb cupping teszt alapján kerül véglegesítésre. Markáns, étcsokoládés aromavilág, és megfelelő adagolásnál hatalmas, krémes test jellemzi. A sötét pörkölés és a fajtaösszetétel miatt, arabica létére nem igényli a kifejezetten magas hőmérsékletet. Javasolt adagolás: 8 gr./espresso” Összetétele: 100% arabica "Tipikus olasz pörkölésű kávébabok, felületük selyemfényű, csillogó. Szép egyenletes pörkölés, töredezett szemek nélkül. Átlagos őrlési finomsággal, és alacsonyabb vízhőmérséklettel érdemes elkészíteni. Lefolyása sűrű, krémes, szinte olajfestékszerű. A krémesség 100% arabika létére bőséges, olajossága, állaga nagyon jó. A cukrot tartja és szépen feltapad a csésze falára. Ízében érezni, hogy nagyon törekedtek a harmóniára. Minden szépen egyensúlyban van, semmi kiugrás. Ízvilágát egy erőteljes csokoládés vonal uralja, amibe szépen simulnak bele a mogyorós, pörkölt diós, marcipános-mandulás aromák. Az egészet a háttérben megbúvó gyümölcsösség, és halovány fűszeresség teszi kerekké. Nagyon szépen megkomponált keverék. Igazi desszertkávé kategória, amely egy akár egy édesség helyettesítője is lehet. Leginkább eszpresszónak vagy risztrettónak ajánljuk, de tejes italok alapjaként is kiválóan szerepelt." Tej hozzáadásával kakaóssá válik. Reggelire rendkívül finom egy friss kifli vagy croasan mellé csokis Caffe Latte-ként kortyolni..
Azonosító: B13
Részletek
bruttó 17 145 Ft
Mokambo 100%arabica Grand Espresso 1000gr
Olaszországban, Abruzzo tartomány, a vendéglátás fellegvára.A tartomány vezető kávés cégének topp kávéja a Grand Espresso.A MoKambo a Grand Espresso csokis krémes ízével teljes öszhangot alkot Abruzzo kíválló boraival és rendkívül finom vacsoráival. 100% arabica kávé, mégis határozottan krémes ,jó beálítással megtartja a cukrot .Kiváló minőségű 100% arabica kávé. Melyet pörkölés után még szemenként válogatnak,hogy ne legyenek töredezett szemek. Röviden lassú lefolyással főzve rendkívül csokis ízt ad.A darálásakor jó minőségű kések és a rövid darálási idő javítja az aroma megtartását. Grandi Arabica szemes kávé Brazil Santos NY2-16/18 az etalon kávé, Costaricai Tarrarzu, Kolumbiai Medelin , válogatott arabica keveréke. A válogatás a nyerskávé színárnyalata és mérete alapján történik. Fajtánként pörkölik, cuppingolják, majd pihentetés után újra keverik a különböző méretű pörkölt bab szemeket , mely újabb cupping teszt alapján kerül véglegesítésre. Markáns, étcsokoládés aromavilág, és megfelelő adagolásnál hatalmas, krémes test jellemzi. A sötét pörkölés és a fajtaösszetétel miatt, arabica létére nem igényli a kifejezetten magas hőmérsékletet. Javasolt adagolás: 8 gr./espresso” Összetétele: 100% arabica "Tipikus olasz pörkölésű kávébabok, felületük selyemfényű, csillogó. Szép egyenletes pörkölés, töredezett szemek nélkül,mivel szemenként válogatott kávé keverék. A válogatást úgy végzik hogy a szemek egy csövön egyenként lehullanak, és oldalról levegővel fújják így a könnyebb szemek kirepülnek. Átlagos őrlési finomsággal, és alacsonyabb vízhőmérséklettel érdemes elkészíteni. Lefolyása sűrű, krémes, szinte olajfestékszerű. A krémesség 100% arabika létére bőséges, olajossága, állaga nagyon jó. A cukrot tartja és szépen feltapad a csésze falára. Ízében érezni, hogy nagyon törekedtek a harmóniára. Minden szépen egyensúlyban van, semmi kiugrás. Ízvilágát egy erőteljes csokoládés vonal uralja, amibe szépen simulnak bele a mogyorós, pörkölt diós, marcipános-mandulás aromák. Nagyon szépen megkomponált keverék. Igazi desszertkávé kategória, amely egy akár egy édesség helyettesítője is lehet. Leginkább eszpresszónak vagy risztrettónak ajánljuk, de tejes italok alapjaként is kiválóan szerepelt." Tej hozzáadásával kakaóssá válik. Reggelire rendkívül finom egy friss kifli vagy croasan mellé csokis Caffe Latte-ként kortyolni.. Röviden főzve a leg kellemesebb ,de tejjel hígitva is csokis íze dominál.Hőfok érzékeny ,túl magas hőmérsékleten keserübbé vállhat.
Azonosító: B1
Részletek
bruttó 15 875 Ft
MoKambo Buon Gusto 1000gr Szemes kávé
A MoKambo Buon Gusto igazi vastag krémet, valóságos krémorgiát mutat be. Ízvilágában nem túl bonyolult diós és étcsokis jelleg fedezhető fel enyhe keserűséggel a háttérben. Kifejezetten erősebb robusta kedvelőknek ajánljuk, reggeli ébresztő kávéként. Risztrettónak, és dupla eszpresszónak ajánljuk leginkább, mivel a jobb ízkioldódás miatt így kissé hátratolódik a keserű jegy , de kapucsínónak is megfelelő lehet. Elmondható, hogy odafigyelést igényel az elkészítése.
Azonosító: B2
Részletek
bruttó 11 430 Ft
MoKambo Argento 1000gr Szemes kávé
Közepesen sötétre pörkölt, robuszta hangsúlyos keverék, az ettől elvárható erőteljes krémmel, ami cukrot nagyon jól tartja, és megkeverés után is tökéletesen összezárul. Maga a krém sötétszínű és szépen bevonja a csésze oldalát fogyasztás közben. Az íz erőteljesen étcsokis-kakaós, mintha nem is kávébabból, inkább kakóbabból lenne. Emelett a fűszeressége ami meghatározó, de nyomokban mogyoró, rumos-kakaós szaloncukor íz és halovány füstös.
Azonosító: B3
Részletek
bruttó 12 700 Ft
MoKambo Rossa 1000gr Szemes kávé
Erős ízű, barna színű aroma kávé. Tökéletes presszókávé azoknak, akik szeretik a kerek, testes, hosszan tartó ízt.Magasabb Arabica tartalma miatt kicsit lágyabb de mégis krémes . Utóízben mandulás csoki jut eszünkbe a mediterrán Abruzzói kávéról.
Azonosító: B4
Részletek
bruttó 13 335 Ft
MoKambo Oro 1000gr Szemes kávé
A MoKambo Oro egy nagyon jó ár/érték arányú, megfelelően pozícionált kávé. Lágy ,gyengéd íz .Szép, közepesen vastag, mogyoróbarna krém jellemzi, kiegyensúlyozott, kellemes, nem túl bonyolult diós, mogyyorós, étcsokis ízvilággal, amely fogyasztás után is hosszan megmarad. Ajánljuk eszpresszónak, risztrettónak, de tökéletes alap lehet egy kellemes cappuccinóhoz is. Kicsit hőmérsékletérzékeny, kesernyés ízek jobban kijönnek, ha nem megfelelő a vízhőfok.
Azonosító: B5
Részletek
bruttó 14 351 Ft
Áraink az Áfá-t tartalmazzák.

Kosár tartalma ▼

Szűrők ▼

Kategória

Partnereink▼

Webdesign: IT PROGRESS Kft.
Vásárlási és adatkezelési feltételek...