Szemes kávék | Mokambo

Bevásárló kosár...

Regisztráció...

Bejelentkezés...

Termék kategóriák ▼

Facebook ▼

Szemes kávék
Mokambo Koffeinmentes szemes kávé
500gr -os koszerelés
Azonosító: B116
Részletek
bruttó 5 334 Ft
Mokambo szemes kávé Fairtrade 1000gr
kiválló minőségü magas arabica tartalmú kávé mely igazoltan az előállítása során nem alkalmaztak gyermekeket,az alkalmazottak járulékai és fizetései rendben kifizetésre kerültek már az ültetvényeken is .A kimagasló minőségű olasz eszpresszó kávéink testes ízének és símogató illatának titka abban rejli,hogy a világon fellelhető legjobb minőségü nyers kávé szemeket nagy gondossággal és tradicionális technológiával típusonként külön pörkölik. Így kapjuk meg ezt a prémium kategóriáju fekete krémes csodát.
Azonosító: B19
Részletek
bruttó 10 160 Ft
Mokambo Talento 1000gr
Kiváló minőségű 100% arabica kávé. Melyet pörkölés után még szemenként válogatnak. Röviden lassú lefolyással főzve rendkívül csokis ízt ad.Tej hozzáadásával kakaóssá válik. Reggelire rendkívül finom egy friss kifli vagy croasan mellé csokis Caffe Latte-ként kortyolni..
Azonosító: B13
Részletek
bruttó 11 684 Ft
Mokambo Grand Espresso 1000gr
Olaszországban, Abruzzo tartomány, a vendéglátás fellegvára.A tartomány vezető kávés cégének topp kávéja a Grand Espresso.A MoKambo a Grand Espresso csokis krémes ízével teljes öszhangot alkot Abruzzo kíválló boraival és rendkívül finom vacsoráival. 100% arabica kávé, mégis határozottan krémes ,jó beálítással megtartja a cukrot . Röviden főzve a leg kellemesebb ,de tejjel hígitva is csokis íze dominál.Hőfok érzékeny ,túl magas hőmérsékleten keserübbé vállhat.
Azonosító: B1
Részletek
bruttó 11 684 Ft
MoKambo Buon Gusto 1000gr Szemes kávé
A MoKambo Buon Gusto igazi vastag krémet, valóságos krémorgiát mutat be. Ízvilágában nem túl bonyolult diós és étcsokis jelleg fedezhető fel enyhe keserűséggel a háttérben. Kifejezetten erősebb robusta kedvelőknek ajánljuk, reggeli ébresztő kávéként. Risztrettónak, és dupla eszpresszónak ajánljuk leginkább, mivel a jobb ízkioldódás miatt így kissé hátratolódik a keserű jegy , de kapucsínónak is megfelelő lehet. Elmondható, hogy odafigyelést igényel az elkészítése.
Azonosító: B2
Részletek
bruttó 9 525 Ft
bruttó 9 144 Ft
MoKambo Argento 1000gr Szemes kávé
Közepesen sötétre pörkölt, robuszta hangsúlyos keverék, az ettől elvárható erőteljes krémmel, ami cukrot nagyon jól tartja, és megkeverés után is tökéletesen összezárul. Maga a krém sötétszínű és szépen bevonja a csésze oldalát fogyasztás közben. Az íz erőteljesen étcsokis-kakaós, mintha nem is kávébabból, inkább kakóbabból lenne. Emelett a fűszeressége ami meghatározó, de nyomokban mogyoró, rumos-kakaós szaloncukor íz és halovány füstös.
Azonosító: B3
Részletek
bruttó 10 160 Ft
MoKambo Rossa 1000gr Szemes kávé
Erős ízű, barna színű aroma kávé. Tökéletes presszókávé azoknak, akik szeretik a kerek, testes, hosszan tartó ízt.Magasabb Arabica tartalma miatt kicsit lágyabb de mégis krémes . Utóízben mandulás csoki jut eszünkbe a mediterrán Abruzzói kávéról.
Azonosító: B4
Részletek
bruttó 10 160 Ft
MoKambo Oro 1000gr Szemes kávé
A MoKambo Oro egy nagyon jó ár/érték arányú, megfelelően pozícionált kávé. Lágy ,gyengéd íz .Szép, közepesen vastag, mogyoróbarna krém jellemzi, kiegyensúlyozott, kellemes, nem túl bonyolult diós, mogyyorós, étcsokis ízvilággal, amely fogyasztás után is hosszan megmarad. Ajánljuk eszpresszónak, risztrettónak, de tökéletes alap lehet egy kellemes cappuccinóhoz is. Kicsit hőmérsékletérzékeny, kesernyés ízek jobban kijönnek, ha nem megfelelő a vízhőfok.
Azonosító: B5
Részletek
bruttó 11 303 Ft
Áraink az Áfá-t tartalmazzák.

Kosár tartalma ▼

Szűrők ▼

Kategória

Partnereink▼

Webdesign: IT PROGRESS Kft.
Vásárlási és adatkezelési feltételek...