LaFaimac kávégépek - Új kávégépek Gyártók szerint | Mokambo

Bevásárló kosár...

Regisztráció...

Bejelentkezés...

Termék kategóriák ▼

Facebook ▼

LaFaimac kávégépek - Új kávégépek Gyártók szerint
La Faimac Simple compress
két fejes zsugorított félautomata 50cm széles. Az árak tájékoztató jellegűek,kérjük ha valamelyik modell megtetszik, kérjen pontos információt ! Minden modell bérelhető is és kávéink vásárlása estén (kb havi 10kg felett) díjmentesen is kapható.
Azonosító: B83
Részletek
bruttó Ft
La Faimac Eventi S gr2
Két fejes kézi karos 70 cm széles Az árak tájékoztató jellegűek,kérjük ha valamelyik modell megtetszik, kérjen pontos információt ! Minden modell bérelhető is és kávéink vásárlása estén (k.b. havi 10 kg felett) díjmentesen is kapható.
Azonosító: B82
Részletek
? Ft
La Faimac Evolucione Compress Két fejes fejes automata
Két fejes automata . A kávé hosszúság programozható zsugorított kivitel(két fejes de csak 50 cm széles) Az árak tájékoztató jellegűek,kérjük ha valamelyik modell megtetszik, kérjen pontos információt ! Minden modell bérelhető is és kávéink vásárlása estén (k.b. havi 10 kg felett) díjmentesen is kapható.
Azonosító: B74
Részletek
bruttó Ft
La Faimac Simple gr2 Két fejes félautomata
Az árak tájékoztató jellegűek,kérjük ha valamelyik modell megtetszik, kérjen pontos információt ! Minden modell bérelhető is és kávéink vásárlása estén (kb havi 10kg felett) díjmentesen is kapható.
Azonosító: B73
Részletek
? Ft
La Faimac Compress S.Eventi
Kézi karos Félautomata két fejes zsugorított kivitel(két fejes de csak 50 cm széles) Az árak tájékoztató jellegűek,kérjük ha valamelyik modell megtetszik, kérjen pontos információt ! Minden modell bérelhető is és kávéink vásárlása estén (k.b. havi 10 kg felett) díjmentesen is kapható.
Azonosító: B72
Részletek
bruttó Ft
La Faimac Komby Kézi karos víztartályos egybeépített zacc fiók és
Vízrákötéses és víz tartályos kivitelben is rendelhető. Rendkívül halk és finom működés karba daráló Mazzer őrlővel szerelve saválló asztalon.
Azonosító: B71
Részletek
? Ft
Áraink az Áfá-t tartalmazzák.

Kosár tartalma ▼

Szűrők ▼

Kategória

Partnereink▼

Webdesign: IT PROGRESS Kft.
Vásárlási és adatkezelési feltételek...